д-р

Росен Стефанов Калпачки

Невролог

Д-р Росен Калпачки е специалист по нервни болести от Медицински университет - София. Бил е на обучение в Чехия, Румъния и Великобритания. Член е на Българското дружество по епилеп... повече

Адреси

За мен

about-me-iconCreated with Sketch. За мен

 • Д-р Росен Калпачки е специалист по нервни болести от Медицински университет - София. Бил е на обучение в Чехия, Румъния и Великобритания.
  Член е на Българското дружество по епилепсия и на редакционния съвет на няколко български медицински списания.

Болести

повече

Оценено от пациенти

Напишете вашето мнение
4.5

Общ резултат
7 оценки

 • Точност
 • Внимание
 • Съоръжения
 • Един доктор, сега и доцент пред който се прекланям.Просто нямам думи с които да изразя своята благодарност.За мен той е не само професионалист, но и човек с главно Ч,човек отдаден на професията си и пациентите.Благодаря Ви и нека Бог да благослови вас и вашето семейство.Поклон!

 • az sam dawterq na negov pacient na ime georgi al. stoqnov mnogo sme blagodarni za negoviq tryt koito polaga za dawtami

 • Безспорно е най-добрия невролог в България.Бил съм и при други невролози но по адекватно лечение от никой не съм получил. Винаги е позитивно настроен и на ниво относно отношението към пациентите. Дано в нашата държава да има повече специалисти като него, защото повечето кадърни лекари отидоха в чужбина. Благодаря Ви Д-р Калпачки , че не заминахте да трупате пари в чужбина, а останахте да лекувате хората в България.

 • Много добър и човечен лекар.той спаси съпругът ми и се отзова веднага след като в никоя болница не го искаха да го лекуват.Тогава направих разлика между лекар лекр!!! Винаги ще му бъда благодарна за всичко.Нека бъде БЛАГОСЛОВЕН и Бог винаги да е с него и да му помага в живота!!!! Благодаря ти д-р Калпачки от все сърце!

 • GEORGI STOQNOV ot c.BNIA blagosloveni race neka bog da go blagoslavia i vse taka vseodaino da raboti radvamese na negovite ymenia zawtoto toi vrna jivota na moia sapryg.

 • Аз пък вече 10 г. съм много доволна като наблюдаващ ме лекар след операция.

 • Д-р Калпачки-невролог от 2-ра градска-извънредно алчен и склонен към всякакви злоупотреби-назначава лекарства, които въобще не съответстват на дадения случай, но могат да направят пациента постоянно негов за много години(ако е лековерен, разбира се и му се довери напълно). Прави излишни изследвания и изпраща за излишни с една единствена цел-пари! Даже не пита дали можем да си ги позволим и не обяснява предварително колко струват. Други негови колеги останаха шокирани. Не знаеха как да нарекат това поведение. Аз го определям като престъпна дейност, тоест много повече от склонност към обикновено мошеничество и обикновена злоупотреба. Не зная как се държи в болницата. Тук говоря за неговото поведение в частен кабинет.

  Това ли сте вие? Отговрете на тази оценка! Регистрирайте се сега

Similar doctors you can make an appointment with

Това ли сте вие?

0

Толкова пациенти са посетили този профил през последните 30 дена

Това вашият профил ли е?
Получете достъп