д-р

Росен Стефанов Калпачки

Невролог

Д-р Росен Калпачки е специалист по нервни болести от Медицински университет - София. Бил е на обучение в Чехия, Румъния и Великобритания.
Член е на Българското дружество по епилепсия…
повече

Адреси

За мен

about-me-iconCreated with Sketch. За мен

 • Д-р Росен Калпачки е специалист по нервни болести от Медицински университет - София. Бил е на обучение в Чехия, Румъния и Великобритания.
  Член е на Българското дружество по епилепсия и на редакционния съвет на няколко български медицински списания.

Болести

повече

Оценено от пациенти

Напишете вашето мнение
4.5

Общ резултат
7 оценки

 • Точност
 • Внимание
 • Съоръжения
 • Един доктор, сега и доцент пред който се прекланям.Просто нямам думи с които да изразя своята благодарност.За мен той е не само професионалист, но и човек с главно Ч,човек отдаден на професията си и пациентите.Благодаря Ви и нека Бог да благослови вас и вашето семейство.Поклон!

 • az sam dawterq na negov pacient na ime georgi al. stoqnov mnogo sme blagodarni za negoviq tryt koito polaga za dawtami

 • Безспорно е най-добрия невролог в България.Бил съм и при други невролози но по адекватно лечение от никой не съм получил. Винаги е позитивно настроен и на ниво относно отношението към пациентите. Дано в нашата държава да има повече специалисти като него, защото повечето кадърни лекари отидоха в чужбина. Благодаря Ви Д-р Калпачки , че не заминахте да трупате пари в чужбина, а останахте да лекувате хората в България.

 • Много добър и човечен лекар.той спаси съпругът ми и се отзова веднага след като в никоя болница не го искаха да го лекуват.Тогава направих разлика между лекар лекр!!! Винаги ще му бъда благодарна за всичко.Нека бъде БЛАГОСЛОВЕН и Бог винаги да е с него и да му помага в живота!!!! Благодаря ти д-р Калпачки от все сърце!

 • GEORGI STOQNOV ot c.BNIA blagosloveni race neka bog da go blagoslavia i vse taka vseodaino da raboti radvamese na negovite ymenia zawtoto toi vrna jivota na moia sapryg.

 • Аз пък вече 10 г. съм много доволна като наблюдаващ ме лекар след операция.

 • Д-р Калпачки-невролог от 2-ра градска-извънредно алчен и склонен към всякакви злоупотреби-назначава лекарства, които въобще не съответстват на дадения случай, но могат да направят пациента постоянно негов за много години(ако е лековерен, разбира се и му се довери напълно). Прави излишни изследвания и изпраща за излишни с една единствена цел-пари! Даже не пита дали можем да си ги позволим и не обяснява предварително колко струват. Други негови колеги останаха шокирани. Не знаеха как да нарекат това поведение. Аз го определям като престъпна дейност, тоест много повече от склонност към обикновено мошеничество и обикновена злоупотреба. Не зная как се държи в болницата. Тук говоря за неговото поведение в частен кабинет.

  Това ли сте вие? Отговрете на тази оценка! Регистрирайте се сега

Similar doctors you can make an appointment with

Това ли сте вие?

23

Толкова пациенти са посетили този профил през последните 30 дена

Това вашият профил ли е?
Получете достъп